Nieuws

19/03

CORONA-UPDATE (20-3-2020)

Op advies van onze beroepsvereniging en het ministerie VWS blijven wij open voor 1-op-1 NOODZAKELIJKE fysiotherapeutische zorg.

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld wordt

Is uw behandeling niet noodzakelijk, of bent u niet in de mogelijkheid om in de praktijk te komen, maar heeft u wel vragen? Dan bestaat er een mogelijkheid om een telefonisch consult/video consult in te plannen. Hierbij kunt u denken aan advies, bepaalde oefeningen of het opstellen van een oefenprogramma voor thuis. Hiermee hopen we u zonder besmettingsgevaar zo goed mogelijk op de been te houden.

Voor de chronische patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen (bijvoorbeeld hart-, vaat-,long- en oncologie patiënten ) zal er middels tele-consult begeleiding blijven. Deze mensen worden door de fysiotherapeut benaderd.

Voor de Fit en Fysio Beweegroepen gaan wij een Thuis-beweegprogramma maken. Ook deze groep krijgt bericht per e-mail.

Heeft u verder vragen? Dan zijn wij te bereiken via 0545-296066/294499 of per mail: info@fysioneede.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet altijd direct de telefoon beantwoorden; spreek de voicemail in en u wordt terug gebeld.

Blijf gezond! Blijf in beweging!
instagram: #ikbenfysio27/01
Voor 2020 hebben wij met alle (gangbare) zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten. Controleer altijd uw zorgpolis onder welke voorwaarden u fysiotherapie vergoedt krijgt. Uw fysiotherapeut kan dit niet voor u nagaan.


06/09
We hebben veel Fit en Fysio trainingsuren. Afhankelijk van de drukte en de beschikbaarheid van personeel en ruimtes maken we een planning. Voor de meest actuele tijden kunt u op de website kijken of navragen aan uw fysiotherapeut.


02/07
Onze schoudertherapeut heeft een speciaal spreekuur voor schouderklachten. Wilt u snel en deskundig advies, meld u aan! De schoudertherapeut werkt samen met de schouderpoli van OCON (ZGT Hengelo / Almelo) en MST Enschede.


04/04
Binnen de praktijk bieden wij Fit en Fysio Aqua aan. Op woensdagochtend kan er onder begeleiding van een Fit en Fysio trainer/fysio geoefend worden in het water. Het voordeel van het bewegen in het water is o.a. dat het verwarmt is en het lichaamsgewicht gedragen wordt door het water. Fit en Fysio Aqua kan tegen zeer geringe kosten bij het Fit en Fysio abonnement afgesloten worden.


20/03
Vallen is een van de grootste gezondheidsrisico´s bij ouderen. De Sportfederatie Berkelland is in de praktijk in Neede gestart met het valpreventieprogramma `Beweegzeker`gestart. Een enthousiaste groep krijgt gedurende 12 weken kennis en vaardigheden aangeleerd rondom het voorkomen van een val