Medewerkers

Medewerkers

Jeroen Vinke

Praktijkhouder, Algemeen Fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut, Oedeem-, Lymfetherapeut

 

Jeroen is Kinderfysiotherapeut en Oedeem- en Lymfetherapeut, geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

Jeroen heeft opleidingen gevolgd op het gebied van COPD en Astma, Arbeid en Gezondheid, Oedeem- en Lymfedrainage, Manuele Therapie Marsman, Oncologie , Diabetes Mellitus, chronisch Hartfalen en Perifeer Vaatlijden en Fysiotherapie. Hij heeft de 4-jarige opleiding Master Pediatric Physical Therapy (kinderfysiotherapie) gevolgd en de specialisatie  fysiotherapie bij 0-2 jarigen. Daarnaast is Jeroen Crossfit Level I en Crossfit Kids Trainer.

Jeroen is deelnemer aan diverse netwerken waaronder het Hart-Vaat-Long netwerk, DCD-netwerk en het Lymfenetwerk.

Hij is werkaam op de locaties in Neede en Borculo en op ZML-school De Leeuwerik en VSO school De Triviant in Neede en behandelt kinderen aan huis (0-2 jaar).

Joyce Spekschoor - te Brummelstoete

Algemeen Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeute
 

Joyce werkt sinds 2012 biij Fit en Fysio Neede-Borculo. Joyce heeft in 2018 de 3-jairige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond en werkt ze als Algemeen fysiotherapeute en Bekkenfysiotherapeute. Ook begeleidt ze de Fit en Fysio Wandel- en Trainingsgroepen. Met de specialisten van het ziekenhuis heeft ze regelmatig overleg. 

Casandra Roos

Algemeen Fysiotherapeut / Parkinsontherapeut/ Fit en Fysio trainer
 

Casandra Roos, is werkzaam bij Fit en Fysio Neede-Borculo sinds 2017.  Casandra werkt als algemeen fysiotherapeut en richt zich op neurologische aandoeningen zoals Parkinson en MS. Zij volgt de Masteropleiding Neurorevalidatie. Ook begeleidt zij de Fit en Fysio Aqua groepen. In haar vrije tijd vindt Casandra het heerlijk om te hardlopen en zij is bezig met het voorbereiden van haar allereerste Halve Marathon .

Joris Nahuis

Algemeen fysiotherapeut/ Fit en Fysio trainer

 

Joris Nahuis is werkzaam bij Fit en Fysio Neede-Borculo sinds juli 2018. Op 13 juli heeft hij zijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Daarvoor heeft hij de opleiding tot sport en bewegingscoördinator gedaan, tijdens deze opleiding heeft hij de Cursussen Fit!Vak Fitnesstrainer A en B behaald. Joris werkt als  fysiotherapeut en begeleidt een deel van de Fit en Fysio uren

Marina Kampschruur

Algemeen Fysiotherapeut, Schouderspecialist, Dry Needling

 

In de ruim 20 jaar dat ik fysiotherapeut ben, heb ik in diverse particuliere praktijken gewerkt. De eerste jaren combineerde ik mijn werk met intensief wedstrijdroeien, later ben ik full time gaan werken als fysiotherapeut.

Tijdens mijn werk heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd, zoals Manuele Therapie Marsman en Manuele Therapie SOMT. Verder ben ik opgeleid in Bindweefselmassage, Dry Needling en Medical Taping. Ook heb ik de CrossFit Level 1-opleiding met succes afgerond. Tevens ben ik lid van Schoudernetwerk Twente.

 

Wouter Horstink

Podotherapeut

 

Wouter Horstink is sinds 2016 afgestudeerd podotherapeut aan de Saxion Hogeschool Enschede en mag de titel Bachelor of Science (B.Sc.) Field Of Study Podotherapie dragen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Bij podotherapie worden o.a. voetklachten, voetgerelateerde klachten, teenklachten en nagelproblemen aangepakt. Voor meer informatie kan je terecht op de site podotherapeut.nl

Joyce Westhof

Diëtiste

 

Mijn naam is Joyce Westhoff en ik ben in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 1 april 2010 ben ik fulltime werkzaam en heb ik locaties in Neede, Eibergen, Hengevelde en Borculo. Als sportdietist ben ik bij SportMedx verbonden in Doetinchem.

Ik volg elk jaar diverse bijscholingen op het gebied van voeding, gezondheid en gedragsverandering. Hierbij kunt u onder andere denken de volgende opleidingen / cursussen: Diabetes Mellitus type 2, Voeding bij COPD, Voeding bij Hartfalen, Motivational Interviewing, Voeding bij Kinderen, Voeding bij Pubers en Uit de ban van eetstoornissen. In 2012 heb ik mij verder gespecialiseerd in Diabetes mellitus en COPD. In 2015 heb ik mij gericht op de bijscholing Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers en ben ik mij gaan scholen in het FODMAP dieet. Naast de specialisaties op het gebied van voeding en ziekte heb ik ook een opleiding gevolgd voor Sportdiëtist.

Joyce heeft haar spreekuurlocatie in Borculo. Meer info op de site van Joyce Westhoff.