Medewerkers

Medewerkers


Jeroen Vinke
BIG 89048609904
Praktijkhouder, Algemeen Fysiotherapeut Kinderfysiotherapeut, Oedeem-, Lymfetherapeut

Jeroen is Kinderfysiotherapeut en Oedeem- en Lymfetherapeut, geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

Jeroen heeft vele opleidingen gevolgd op het gebied van COPD en Astma, Arbeid en Gezondheid, Oedeem- en Lymfedrainage, Manuele Therapie Marsman, Oncologie, Diabetes Mellitus, Chronisch Hartfalen, Hartrevalidaite, en Perifeer Vaatlijden en Fysiotherapie. Jeroen is gespecialiseerd in de revalidatie van corona patiënten.

Hij heeft de 4-jarige opleiding Master Pediatric Physical Therapy (kinderfysiotherapie) gevolgd en de specialisatie fysiotherapie bij 0-2 jarigen. Daarnaast is Jeroen Crossfit Level I en Crossfit Kids Trainer.

Jeroen is deelnemer aan diverse kennis netwerken waaronder het Hart-Vaat-Long netwerk, DCD-netwerk en het Lymfenetwerk.

Hij is werkzaam op de locaties in Neede en Borculo en op ZML-school De Leeuwerik en VSO school De Triviant in Neede en behandelt kinderen aan huis (0-2 jaar).


Joyce Spekschoor - te Brummelstoete
BIG19916639504
Algemeen Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeute

Joyce werkt sinds 2012 bjj Fit en Fysio Neede-Borculo. Joyce heeft in 2018 de 3-jairige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond en werkt als Algemeen fysiotherapeute en Bekkenfysiotherapeute. Ook begeleidt ze de Fit en Fysio Wandel- en Trainingsgroepen. Met de specialisten van het ziekenhuis heeft ze regelmatig overleg. Joyce staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en is gespecialiseerd in de revalidatie van corona patiënten.


Casandra Roos
BIG 29923867104
Algemeen Fysiotherapeut / Parkinsontherapeut/ Fit en Fysio trainer

Casandra Roos is werkzaam bij Fit en Fysio Neede-Borculo sinds 2017. Casandra werkt als algemeen fysiotherapeut en richt zich op neurologische aandoeningen zoals Parkinson en MS. Zij volgt de Masteropleiding Neurorevalidatie. Casandra is als schouderspecialist lid van het SchouderNetwerk Twente. Ook begeleidt zij de Fit en Fysio Aqua groepen.

Casandra staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.


Karin Hagreis-Groot Roessink
BIG 09043185704
Algemeen Fysiotherapeut, Fit en Fysio Trainer, Dry Needling Therapeut

Karin Hagreis werkt sinds 2019 bij Fit en Fysio Neede-Borculo. Ze werkt al jaren als Algemeen Fysiotherapeute waarbij ze diverse cursussen gevolgd heeft. Onder andere Dry Needling en de technieken uit de bekken(bodem) cursussen worden veel gebruikt tijdens de behandeling. Karin is geregistreerd Oedeem- en lymfetherapeut.

Karin staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF.


Marina Kampschruur
BIG 19036656904
Algemeen Fysiotherapeut, Schouderspecialist, Dry Needling

Marina werkt al ruim 20 jaar als fysiotherapeute en heeft in diverse praktijken gewerkt. De eerste jaren combineerde zij haar werk met intensief wedstrijdroeien, later is zij full time gaan werken als fysiotherapeut.

Tijdens haar werk heeft zij diverse opleidingen gevolgd, zoals Manuele Therapie Marsman en Manuele Therapie SOMT. Verder is zij opgeleid in Bindweefselmassage, Dry Needling en Medical Taping.

Ook heb heeft zij de opleiding CrossFit Level 1-opleiding afgerond. Zij is lid van Schoudernetwerk Twente.


Wouter Horstink
Podotherapeut

Wouter Horstink is sinds 2016 afgestudeerd podotherapeut aan de Saxion Hogeschool Enschede en mag de titel Bachelor of Science (B.Sc.) Field Of Study Podotherapie dragen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Bij podotherapie worden o.a. voetklachten, voetgerelateerde klachten, teenklachten en nagelproblemen aangepakt. Voor meer informatie kan je terecht op de site podotherapeut.nl. Hij heeft een spreekuurlocatie in Neede.


Joyce Westhof

Diëtiste

Joyce Westhoff is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 2010 is zij fulltime werkzaam op diverse locaties in Neede, Eibergen, Hengevelde en Borculo. Als sportdiëtist is zij bij SportMedx verbonden in Doetinchem.'

Zij volgt jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van voeding, gezondheid en gedragsverandering zoals Diabetes Mellitus type 2, Voeding bij COPD, Voeding bij Hartfalen, Motivational Interviewing, Voeding bij Kinderen, Voeding bij Pubers en Uit de ban van eetstoornissen.

Sinds 2015 heeft ze zich gericht op de bijscholing Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers en is gaan scholen in het FODMAP dieet.

Joyce heeft haar spreekuurlocatie in de praktijk in Borculo. Meer info op de site van Joyce Westhoff.