Topzorg Praktijk

Zorgverzekeraars

Zorgovereenkomsten

Aangesloten zorgverzekeraars

Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten. Uitzondering: met De Friesland Zorgverzekeraar en Caresq (Promovendum, National Academic en Besured) hebben wij geen overeenkomst. Controleer vooraf of onze praktijk een overeenkomst heeft om misverstanden te voorkomen. U kunt altijd door ons geholpen worden, ook zonder overeenkomst wordt een groot deel van de behandeling vergoed. 

Mocht u bij uw zorgverzekeraar een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben afgesloten, dan zal rechtstreeks worden gedeclareerd bij uw verzekeraar en zijn wij gehouden aan de geldende contractvoorwaarden.

Hebt u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie of bent u bij een niet-gecontracteerde maatschappij verzekerd, of overschrijdt u het aantal behandelingen van uw afgesloten dekking dan zullen onze eigen tarieven bij u in rekening worden gebracht.

Wat wordt vergoed vanuit de basisverzekering?

- Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar
- Vanaf de 21e behandeling voor mensen met een chronische aandoening (voorkomend op de chronische lijst)
- Etalagebenen: 37 behandelingen

Wilt u precies weten welke vergoedingen er voor u gelden, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

TopZorg

Fysiotherapiepraktijken die voldoen aan de hoogste eisen hebben het predicaat TopZorg. Deze praktijken voldoen aan de criteria die gesteld worden op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Deze criteria zijn gezamenlijk ontwikkeld met de branche en patiëntenverenigingen.

Elke jaar wordt de praktijken door een onafhankelijk bureau getoetst. U kunt erop rekenen dat u goed en snel wordt geholpen in een TopZorg fysiotherapiepraktijk.

Fit en Fysio Neede-Borculo behoort tot de kleine groep TopZorg praktijken in Nederland!