Breaking Nieuws

Fysiotherapie blijft geopend tijdens Lockdown

Fysiotherapie geopend tijdens Lockdown

Op dit moment is er sprake van een nieuwe Lockdown in Nederland. Fysiotherapie valt onder medische beroepen en niet onder de contactberoepen en blijven wij geopend. Fit en Fysio Trainingsgroepen zijn vervallen.

Wij vragen u alleen te komen als u geen Coronagerelateerde klachten heeft, maak gebruik van een mondkapje in de wachtkamer en de behandelkamer en houd afstand tot personeel en andere personen. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Uw fysiotherapeut heeft de mogelijk tot tele-consult.

Vanwege drukte kunnen we niet altijd alle telefoontjes beantwoorden; spreek de voicemail in of stuur een e-mail naar info@fysioneede.nl of via het webformulier of de website.

Fysiotherapie stapsgewijs opgestart (1-5-2020)

De komende periode zal de fysiotherapeutische zorg "behoedzaam en stapsgewijs" worden opgeschaald. Daarbij zullen de fysiotherapeuten zo veilig mogelijk te werk gaan door de geldende hygiënemaatregelen in acht te nemen en in bepaalde gevallen persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken.

Wij starten de praktijk op volgens een stappenplan. Ook zal de praktijkruimte aangepast worden met o.a. gescheiden in- en uitgangen, ruime afstand tussen oefentoestellen en beperkte wachtruimte. Wij vragen u dringend niet naar de praktijk te komen voor een afspraak maar te bellen of te mailen om te overleggen hoe en wanneer u behandeld kunt worden. Behandelen op afstand blijft nog steeds van toepassing.

We zijn blij dat we meer kunnen doen maar we blijven voorzichtig voor uw en onze gezondheid!

Fysiotherapeutische behandelingen (update 14-4-2020)

Als een fysiotherapeut je behandelt, dan is er meestal lichamelijk contact en komen patiënt en behandelaar ook dicht bij elkaar. Kortom, er is dan een te grote kans op besmetting met het coronavirus voor allebei. Daarom behandelen fysiotherapeuten hun patiënten niet meer in de praktijk, tot zeker 28 april. Tot dan kan je fysiotherapeut je in veel gevallen wel op afstand behandelen, of helpen met de oefeningen die je moet doen. Op afstand betekent: per telefoon of via een videoverbinding. Vraag ons naar de mogelijkheden

Als je klacht echt niet kan wachten
Heb je een plotselinge ondraaglijke klacht, of kun je door een aandoening echt niet zonder fysiotherapie? Dan kun je bij uitzondering misschien wél in de praktijk behandeld worden, of komt de fysiotherapeut bij je langs. De fysiotherapeut bepaalt of behandeling nodig is.

Update Covid-19/Corona (20-3-2020)

CORONA-UPDATE (20-3-2020)

Op advies van onze beroepsvereniging en het ministerie VWS blijven wij open voor 1-op-1 NOODZAKELIJKE fysiotherapeutische zorg.

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld wordt

Is uw behandeling niet noodzakelijk, of bent u niet in de mogelijkheid om in de praktijk te komen, maar heeft u wel vragen? Dan bestaat er een mogelijkheid om een telefonisch consult/video consult in te plannen. Hierbij kunt u denken aan advies, bepaalde oefeningen of het opstellen van een oefenprogramma voor thuis. Hiermee hopen we u zonder besmettingsgevaar zo goed mogelijk op de been te houden.

Pages

Subscribe to RSS - Breaking Nieuws